Anmälan Friskvårdsmassör

Välkommen som elev. Vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla dina förväntningar.

Innan du anmäler dig nedan så vill vi gärna att du läser igenom våra kursbestämmelser så att vi är överens.

Vi följer Konsumentverkets krav och lagen om distansavtal för privatpersoner. Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från dagens datum, dvs det datum som du skickar in din anmälan. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag 1. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka oss ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet. Detta görs enklast via epost. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar 
vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss 
om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta
 dig något. Efter 14 dagar är din anmälan bindande och hela kurskostnaden ska erläggas. Detta gäller även om du själv väljer att inte fullfölja hela kursen.
Ångerrätten faller bort om du, under ångerfristen, samtycker till att kursen påbörjas. Detta sker om du till exempel kommer in på en reservplats där kursstart är närmare än 14 dagar från anmälan.
Vid sjukdom och förhinder från din sida gör vi alltid vårt bästa för att lösa det så att du kan fullfölja kursen vid ett senare tillfälle. Förutom ansvars- och behandlingsskadeförsäkringen som vi tecknar med SFKM för dig så är du själv skyldig att se till att du har övriga eventuellt nödvändiga försäkringar. Vi tar inget ansvar för eventuella olyckshändelser som kan inträffa under eller efter studietiden. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för lågt deltagarantal. Inga kostnader utgår då för dig.

Genom att kryssa i rutan nedan och skicka in detta formulär godkänner du ovanstående kursbestämmelser. Bekräftelse på din plats kommer alltid via e-post.

Genom att kryssa i rutan nedan så godkänner du även vår personuppgiftspolicy (GDPR) som du kan läsa om här.

Tack för att du tog dig tid att läsa. Nu kan du fylla i dina uppgifter så är vi ett steg närmare!
 

* visar obligatoriska fält

Matson Academy kommer att använda informationen som du lämnat här för att starta din utbildning, för fakturering och för att starta ditt elevmedlemskap i SFKM med tillhörande ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. Det betyder att vi kommer att dela nödvändig information med förbundet SFKM samt med försäkringsbolag som tecknar försäkring. Vi kommer även att användas informationen för att hålla kontakten med dig under utbildningstiden samt efter om det är nödvändigt. Läs mer i GDPR-länken ovan.

Email Marketing Powered by Mailchimp